De beste examenreis bestemmingen van 2024

Ben jij op zoek naar een écht goede eindbestemming voor je examenreis dit jaar? Dan zit je hier goed. Waarschijnlijk zit jij met je gedachte al helemaal op een van de Europese partybestemmingen, maar met alleen je gedachte zit je helaas niet op de plaats van bestemming. Er zal geboekt moeten worden. Populaire vakantiebestemmingen voor jongeren welke hun examenreis willen boeken zijn o.a. Lloret de Mar, Mallorca, Chersonissos of Albufeira. Dit zijn dan ook plekken welke wij hier op onze website uitwerken. Na alle stress van je examens zijn dat dus perfecte plekken om lekker te ontspannen.

Ga op examenreis met GOGO Jongerenreizen

Jij hebt het geflikt, of gaat het wellicht nog flikken. KLAAR MET JE EXAMENS! Tijd voor feest! Kortom; er moet een examenreis geboekt worden. En om héél eerlijk te zijn doe je dit bij geen betere partij dan bij GOGO Jongerenreizen. GOGO is namelijk gespecialiseerd in het organiseren van reizen voor jongeren richting bestemmingen welke in trek zijn bij Nederlandse jongeren. Met GOGO vlieg je binnen enkele uren naar de zon, de meest prachtige stranden en de dikste steden om daar jouw welverdiende vakantie te vieren met vrienden en vriendinnen.

Jongerenvakantie Albufeira

Jongerenvakantie Mallorca

Dus, heb je geen geld maar wel je examen gehaald? Dan boek je bij GOGO een jongerenreis met een goede prijs/kwaliteits verhouding waardoor jij op perfecte verblijven komt in het buitenland waar jij heerlijk van je vakantie kan genieten. Chillen als een eindbaas en genieten in een hotel waar volop eten, drink en party’s aanwezig zijn, dat wil je toch? Wilde nachten, brakke dagen en volop alcohol, dat is waar een examenreis om draait. Wist je overigens dat je op onze website ook jongerenvakanties per land kan bekijken? Zo hebben wij ook pagina’s over een jongerenreis naar Spanje of een jongerenvakantie naar Griekenland

Jongerenvakantie Sunny Beach

Jongerenvakantie Lloret de Mar

Examenreis onder 18 jaar

Mag ik als jongere welke jonger is dan 18 jaar mee op reis? Het antwoord is simpel: JA! Echter zitten er wel wat voorwaarden aan verbonden welke je moeten vertellen. Het is namelijk belangrijk dat jij toestemming van je ouders hebt om op reis te gaan richting het buitenland. Dit moet je kunnen aantonen met een ingevuld formulier. Dus als je toestemming hebt van je ouders, dan mag je mee en kun je gerust een vakantie boeken bij een van de bekendere aanbieders.

Ook tijdens je verblijf in het buitenland kun je tegen kleine puntjes aanlopen welke het lastiger maken als minderjarige. Zo heb je uitgaansgelegenheden waar wat strenger gecontroleerd wordt en waar je geen kans maakt om binnen te komen. Een scooter kan niet gehuurd worden en ook kun je bepaalde evenementen niet bijwonen wegens een te jonge leeftijd. 

Inhoudsopgave

Beste aanbiedingen

Lees ook eens

Scroll naar boven