Vakanties voor jongeren in Griekenland

Super vette feesten, een zonnetje en de Griekse gastvrijheid, dat zijn de dingen die je nodig hebt om een jongerenvakantie te boeken naar Griekenland. Nu is dé plek in Griekenland natuurlijk Cherso, maar wist je daar er ook nog andere mooie pareltjes voor jongeren zijn?

Populaire bestemmingen in Griekenland

Chersonissos is natuurlijk dé feestbestemming in Griekenland. Maar ook andere plekken zijn erg populair als bestemming voor een jongerenvakantie.

Jongerenvakantie naar Griekenland boeken?

Naast dat Griekenland bekend staat om zijn heerlijk eten, de Griekse gastvrijheid en natuurlijk de zon, is het land de ultieme bestemming om met je vrienden je jongerenvakantie te vieren. Er zijn tal van eilanden waar je prima kan vertoeven en deze lichten we graag voor je toe. Een vakantie naar Griekenland is erg populair.

Zoals je misschien wel weet bestaat Griekenland uit verschillende eilanden. Een select aantal eilanden zijn erg populair om een studentenvakantie of jongerenvakantie naar toe te boeken. Dit zijn bestemmingen waar jij je overdag heerlijk kan vermaken en kan ontspannen en waar je in de avond er op uit kan om naar feestjes te gaan in clubs en discotheken. 

Griekse bestemmingen voor een Jongerenvakantie

jongerenvakantie chersonissos

Cherso (Kreta) jongerenvakantie

Beachlover? Of een party animal? Cherso is dé place to be op Griekenland waar jij naar toe MOET met je maten. Kreta is de hotspot voor een jongerenvakantie.

jongerenvakantie kos

Kos jongerenvakantie

Wil jij zon, zee en zuipen/feesten? Dan is Kos een verborgen pareltje. Het is de spot voor een studentenvakantie of jongerenvakantie. Tal val leuke clubs.

vakantie zakynthos

Zakynthos jongerenvakantie

Zoek je een goed adres voor een jongerenvakantie? Dan zit je op het Griekse eiland Zakynthos meer dan goed. Steeds meer Nederlanders ontdekken dit pareltje.

Jongerenreizen naar Griekenland
Of je nu op zoek bent naar een spetterende jongerenvakantie vol feest en avontuur, GOGO en GoFun hebben alles wat je nodig hebt om jouw ultieme reis te plannen. Je gaat een goed georganiseerde reis boeken wanneer je kiest voor één van deze partijen. Daarnaast kun je vanuit deze reis tal van door hen georganiseerde feesten bezoeken.

Uitgaan in Griekenland

Je bent jong, single en hebt zin om te feesten. Dan is uitgaan in Griekenland op een jongerenvakantie een goed idee. Samen met leeftijdsgenoten genieten van een stapvakantie in Griekenland. Geniet van zon, zee, strand actie en feesten. Wij sommen voor jou per eiland de beste verblijven op en geven jouw tips mee om te bezoeken tijdens de nachtelijke uurtjes. Zo kom jij op de juiste plekken terecht wanneer jij en je vrienden uitgaan in Griekenland.

Boek bij GOGO Jongerenreizen
Als je aan een jongerenvakantie denkt, dan denk je al snel aan GOGO Jongerenreizen. Wanneer jij wilt uitgaan in Griekenland en je hebt geboekt via GOGO, dan ga je mee met goed georganiseerde kroegentochten en bezoek jij de plekken waar je MOET zijn geweest. Het is de partij waarbij jij je feestvakantie boekt.

Voordeel is ook dat je bij de door hen georganiseerde feesten bekende artiesten ziet als The Partysquad, Quintino, Vato Gonzalez en nog veel meer.

Weer in de zomer Griekenland

De hoge temperaturen en relatief gezien weinig neerslag in de zomer is Griekenland dé bestemming om jouw zomervakantie door te brengen. Griekenland staat dan ook bekend om de zon- en strandbestemming voor Europeanen. Jaarlijks weten weer tal van Nederlanders Griekenland te vinden om hun vakantie door te brengen.

Wist je dat in het hoogseizoen temperaturen worden behaalt van boven de 40 graden? Zorg dus goed dat je je zelf insmeert en ga tijdig uit de zon zodat je niet verbrandt. 

Kroegen zijn over het algemeen niet streng met het controleren van de leeftijd wanneer jij met een drankje in je hand staat. Ook is het zo dat je haast niet gecontroleerd wordt wanneer jij een alcoholisch drankje besteld in een kroeg of discotheek.

Leeftijd alcohol in Griekenland

Ook in Griekenland zijn er wetten en lokale regels voor het drinken van alcohol, roken en het gebruik van drugs. Houd je aan deze regelgeving, een gewaarschuwd mens telt immers voor twee. In Griekenland mag je vanaf je 18e alcohol drinken. Deze regel is in 2009 ingevoerd. Voor het kopen van alcohol geld overigens geen minimum leeftijd.

Kroegen zijn over het algemeen niet streng met het controleren van de leeftijd wanneer jij met een drankje in je hand staat. Ook is het zo dat je haast niet gecontroleerd wordt wanneer jij een alcoholisch drankje besteld in een kroeg of discotheek.

Direct een onvergetelijke reis boeken richting Spanje?
Wil je voor jouw jongerenvakantie een goede deal op de kop tikken? Kijk dan zeker eens bij de onderstaande aanbieders. Zij hebben met enige regelmaat goede aanbiedingen voor jongerenvakanties richting Spanje.

Scroll naar boven