Hier vier jij de beste zuipvakantie met je vrienden 🍻

Ben jij opzoek naar een vakantie met je maten waar je echt iedere avond ram van de kaart wil gaan? Dan kun je overwegen er een echte zuipvakantie van tem aken. Of het nou in Lloret de Mar, Albufeira of gewoon op Appelhof hier in Nederland is; overal is er volop alcohol verkrijgbaar. Dus overweeg jij een zuipvakantie samen met je vrienden en overweeg jij daarnaast een aanslag op je gezondheid door de hoeveelheid alcohol in combinatie met weinig slaap, lees dan snel verder.

Goedkope zuipvakantie? Dat kan!

Wil jij echt een hele goedkope zuipvakantie? Dan kan je overwegen om naar een goedkopere eindbestemming te gaan. Zo is Sunny Beach in Bulgarije een enorm voordelige plaats om rammetje van de kaart te kunnen gaan samen met je vrienden. Voor een biertje betaal je daar gemiddeld €1.50 euro terwijl dat in Nederland tegenwoordig boven de €3.00 euro uitkomt. Geniet in het buitenland van de vrijheid die een vakantie zonder ouders met zich meebrengt. De verleiding is groot om heerlijk aan de drank te gaan, en dat kan dus gewoon zonder het bij zijn van jouw ouders en familie.

Wist je overigens dat jongeren die samen op een jongerenreis zijn gemiddeld 17 glazen alcohol per dag drinken? Dit geld overigens voor jongens. Meiden doen het wat rustiger aan en drinken gemiddeld 7 glazen alcohol per dag.

Populaire Zuipvakantie plekken

De meest populaire plekken om jouw zuipvakantie te vieren zijn o.a. Mallorca, Albufeira, Cherso en natuurlijk Salou. Hier trekken jaarlijks weer veel Nederlandse jongeren naar toe om zich daar helemaal tot het gaatje te drinken, te stappen en volop te feesten. Het toffe van een zuipvakantie is dan ook dat je continu je beste maten om je heen hebt. Die kennen jouw door en door en jij hun ook. Al met al is het dus een onvergetelijke ervaring die je te wachten staat wanneer je een zuipvakantie op de planning hebt staan.

Een andere populaire plek is, zoals we al eerder in dit artikel hebben aangehaald, Sunny Beach in Bulgarije. Dit ligt aan de Zwarte zee en is met zijn betaalbare prijzen, levendige sfeer en tal van mogelijkheden tot feesten één van de plaatsen waar jij echt naar toe moet. Sunny Beach is een favoriete keuze voor jongeren die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke vakantie vol plezier en avontuur. Van dagelijkse poolparty’s tot nachtelijke clubcrawl-tours, er is altijd iets te beleven in deze bruisende badplaats.

Populaire zuipvakantie in Nederland

Er zijn 2 plekken welke wij aanraden om een zuipvakantie te houden voor jongeren in Nederland zelf. Met stip op nummer 1 raden wij je aan om eens naar camping Appelhof op Terschelling te krijgen. Immens populair onder Nederlandse jongeren welke er voor kiezen om in Nederland te blijven. Niet gek dat men hier voor kiest, want ook in Nederland kan het lekker weer zijn. Artiesten, feesten en drank is er meer dan zat op Appelhof.

Overdag kun je lekker lamballen voor je tentje op de camping om in de avond uit te gaan in Café de stoep of Café zeevaart. De vakantie op Appelhof is erg populair voor jongeren, maar houd er wel rekening mee dat je minimaal 18 jaar moet zijn om alcohol te drinken.

Renesse is een goed alternatief
Naast het populaire Appelhof op Terschelling kun je ook overwegen om naar Zeeland af te reizen. Daar vind Renesse. Renesse is erg populair, maar de Nederlandse jongeren trekken er steeds minder naar toe. Ze zijn een beetje aan het afschalen met de horeca voor jongeren en richten zich sinds enkele jaren ook meer op oudere mensen in plaats van de jongeren. Populaire campings in Renesse zijn onder andere Camping Duin & Strand en Camping Elzenhof.

Wanneer je Renesse overweegt voor een zuipvakantie houd er dan wel rekening mee dat de campings vaak snel vol zitten. Boek dus op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Inhoudsopgave

Beste aanbiedingen

Lees ook eens

Scroll naar boven