Vakantie voor jongeren Algarve Portugal

Een populair land voor een onvergetelijke jongeren vakantie is het zeker. Met tal van uitgestrekte witte stranden en een kraak heldere blauwe zee is dit een bestemming die je zeker kan overwegen wanneer je op zoek bent naar een leuke bestemming voor een vakantie met vrienden.

Populaire vakantie voor jongeren in Portugal

Wanneer je met je vrienden richting Portugal wilt, dan is de regio Algarve één van de beste keuzes die je kan maken. Dé bestemming in dit gebied is Albufeira.

Vakantie naar Portugal

Portugal is een prachtig land waar jij prima een vakantie kan boeken samen met je vrienden en vriendinnen. Je vindt er zon en zee (niet geheel onbelangrijk) en daarnaast is er volop te doen, van sporten tot natuurparken bezoeken en van festivals tot concerten en discotheken. Portugal heeft het allemaal om er een geslaagde jongerenvakantie van te maken.

Portugal heeft maar liefst 170 kilometer aan strand liggen met hierbij tal van leuke steden. Toch is er eigenlijk maar één plek welke echt gewild is voor een stapvakantie voor jongeren en dat is de Algarve. In de Algarve ligt dan ook de populaire badplaats Albufeira. Deze plaats is jaarlijks weer de eindbestemming voor duizenden Nederlandse jongeren. 

Dus; wil jij samen genieten met je maten onder een stralende zon met een prachtig zandstrand en een blauwe zee? Overweeg dan Portugal ook zeker eens.

Vakantiebestemmingen Portugal

albufeira jongeren vakantie

Albufeira vakantie

Jaarlijks trekken weer duizenden Nederlandse jongeren naar de Portugese badplaats om hun zuipvakantie te vieren. Dit is een goede keuze, want aan zon, zee strand en drank is er geen gebrek.

Vakanties voor jongeren boek je via de bekendere organisatie
Of je nu op zoek bent naar een spetterende jongerenvakantie vol feest en avontuur, GOGO en GoFun hebben alles wat je nodig hebt om jouw ultieme reis te plannen. Je gaat een goed georganiseerde reis boeken wanneer je kiest voor één van deze partijen. Daarnaast kun je vanuit deze reis tal van door hen georganiseerde feesten bezoeken.

Algarve Portugal vakantie

De Algarve is een prachtige regio gelegen in het uiterste zuiden van Portugal. Deze regio staat bekend om de prachtige stranden die de regio rijk is en tal van mooie kliffen aan de kustlijn. Daarnaast beschikt de Algarve over een heerlijk klimaat waardoor je er het hele jaar heerlijk kan vertoeven. Dit is dan ook de reden waarom dit zo’n populaire vakantieregio is waar jaarlijks vele Nederlanders hun vakantie vieren.

De bekendste badplaats in de regio van Algarve is, zoals eerder ook al benoemd, Albufeira. Deze plaats wordt in het hoogseizoen goed bezocht door tal van jongeren van over de hele wereld. Een dagje zin om er op uit te gaan, overweeg dan zeker eens om naar Loulé te gaan. Je vindt er vele overblijfselen uit de Moorse tijd. 

Een onvergetelijke reis boeken naar de Algarve?
Wil je voor jouw jongerenvakantie een goede deal op de kop tikken? Kijk dan zeker eens bij de onderstaande aanbieders. Zij hebben met enige regelmaat goede aanbiedingen voor jongerenvakanties richting Portugal.

Leeftijd alcohol in Portugal

In Portugal is de wettelijke leeftijd om alcohol te consumeren 18 jaar. Dit geldt zowel voor het kopen als voor het drinken van alcoholische dranken in openbare gelegenheden. Het is belangrijk om deze wetgeving te respecteren om de gezondheid en veiligheid van jongeren te waarborgen.

Weer in Portugal

Tijdens de zomer in Portugal is het weer over het algemeen warm en zonnig. De temperaturen kunnen regelmatig boven de 30 graden Celsius uitkomen, vooral in het binnenland en in het zuiden van het land. Langs de kust blijft het iets koeler dankzij de verfrissende zeewind. Regen is zeldzaam tijdens de zomermaanden, waardoor het een perfecte tijd is om te genieten van de prachtige stranden, buitenactiviteiten en het verkennen van de schilderachtige steden en dorpen van Portugal. Vergeet echter niet om zonnebrandcrème en beschermende kleding mee te nemen, omdat de zon erg fel kan zijn.

Scroll naar boven