Jongerenvakantie naar Spanje

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en onvergetelijke vakantie voor jouw en je vrienden? Stap dan aan boord op het vliegtuig voor een prachtige trip richting het altijd zonnige Spanje. Hét land voor een zonvakantie voor Jongeren!

Populaire bestemmingen voor jongerenvakanties in Spanje

Vaak kiest men, wanneer men voor een jongerenreis gaat richting Spanje kiest, voor één van onderstaande plaatsen.

Jongerenreis boeken naar Spanje

Spanje is dé ultieme vakantiebestemming voor jongeren. Zoek dus ook niet verder wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen. Het land met zijn prachtig betoverende stranden, de mooie en bruisende steden en de levendige cultuur bieden jou en je vrienden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Spanje staat tevens bekend om zijn uitgestrekte kustlijn, met talloze stranden die perfect zijn om te zonnen, te zwemmen of watersporten uit te voeren. Of je nu de levendige sfeer van stranden in bijvoorbeeld Mallorca wilt ervaren, of de rustigere wateren / baaien aan de Costa Brava, er is altijd iets te beleven.

Maar een jongerenvakantie naar Spanje draait niet alleen om stranden, steden en avonturen. Het land staat ook bekend om zijn bruisende nachtleven en levendige feestcultuur. Of je nu de voorkeur geeft aan intieme cocktailbars, trendy clubs of massale strandfeesten, Spanje heeft voor elk wat wils. Dans tot in de vroege uurtjes op het ritme van de beste DJ’s ter wereld, ontmoet nieuwe vrienden uit alle hoeken van de wereld en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Populaire Jongerenvakanties in Spanje

Mallorca Jongerenvakantie

Mallorca jongeren vakantie

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur op dit prachtige Spaanse eiland, waar zon, zee en feesten samenkomen voor een ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Jongerenvakantie Lloret de Mar

Lloret de Mar jongeren vakantie

Stap in voor een jongerenvakantie naar Lloret, waar zonovergoten stranden en bruisende nachtleven samenkomen voor een ongekend feest.

Salou Jongerenvakantie

Salou jongeren vakantie

Een goede vakantie voor jouw en je maten? Overweeg dan zeker Salou eens. Jaarlijks weten tal van Nederlanders deze perfecte vakantiebestemming te vinden.

Jongerenreizen boek je ook georganiseerd via de bekende organisaties
Of je nu op zoek bent naar een spetterende jongerenvakantie vol feest en avontuur, GOGO en GoFun hebben alles wat je nodig hebt om jouw ultieme reis te plannen. Je gaat een goed georganiseerde reis boeken wanneer je kiest voor één van deze partijen. Daarnaast kun je vanuit deze reis tal van door hen georganiseerde feesten bezoeken.

Zuipvakantie naar Spanje

Met een reputatie voor het organiseren van onvergetelijke reizen voor jongeren, biedt GoFun de perfecte mix van feest, avontuur en ontspanning in het prachtige Spanje. Hier is alles wat je moet weten over het boeken van jouw eigen zuipvakantie met GoFun.

Met GoFun kun je kiezen uit een verscheidenheid aan accommodaties, variërend van levendige hostels tot comfortabele hotels, die perfect passen bij jouw budget en voorkeuren. Bovendien bieden veel van deze accommodaties fantastische faciliteiten, zoals zwembaden, bars en gemeenschappelijke ruimtes, waardoor je volop kunt genieten van je verblijf.

Direct een onvergetelijke reis boeken richting Spanje?
Wil je voor jouw jongerenvakantie een goede deal op de kop tikken? Kijk dan zeker eens bij de onderstaande aanbieders. Zij hebben met enige regelmaat goede aanbiedingen voor jongerenvakanties richting Spanje.

Leeftijd alcohol in Spanje

In Spanje is de wettelijke leeftijd voor het kopen en consumeren van alcoholische dranken vastgesteld op 18 jaar. Dit betekent dat personen onder de leeftijd van 18 jaar wettelijk niet toegestaan zijn om alcohol te kopen of te drinken in openbare gelegenheden zoals bars, restaurants en clubs. Deze leeftijdsgrens wordt gehandhaafd door wetshandhavingsinstanties en wordt over het algemeen strikt nageleefd.

Scroll naar boven