Uitgaan in Lloret de Mar in Spanje

Heb jij een reis met je vrienden (of je vriend/vriendin) naar Lloret de Mar op de planning staan? En ga jij je hoofd leegmaken na een lang en slopend schooljaar onder de Spaanse zon? Dan is Lloret de Mar inderdaad een hele goede optie om met je maten naar toe te gaan. Je vind hier tal van dikke clubs, erg gave feesten en ook niet geheel onbelangrijk, tal van Nederlandse jongeren die een echte zuipvakantie aan het vieren zijn.

Je kan in Lloret de Mar natuurlijk overdag lekker naar het strand, een restaurantje bezoeken en wandelen door de tal van gezellige winkelstraatjes, echter zitten de echter zuipers dag in dag uit te wachten om in de avond en in de nacht los te gaan. In dit artikel sommen we dan ook de beste clubs en andere uitgaansgelegenheden op waar jij moet zijn geweest wanneer je een bezoek brengt aan Lloret.

Populaire reisorganisaties om Lloret de Mar met een goed georganiseerde trip te bezoeken zijn GOGO Jongerenreizen en GoFun. Wij adviseren dan ook, wanneer je gaat voor een echte zuipvakantie, om je trip te boeken via één van de twee reisorganisaties.

Leukste uitgaansgelegenheden in Lloret de Mar

Zodra dat de avond begint in Lloret bloeit het uitgaansleven helemaal op. De deuren worden geopend van de dikste discotheken en de feestende jongeren veroveren de straten. Wist je dat Lloret meer dan 250+ kroegen, discotheken en cafés heeft die je kan bezoeken? Hier zitten echte pareltjes tussen waar jij moet zijn geweest. Waar jij echt de avond je leven gaat beleven sommen we op in ons lijstje met de beste clubs en kroegen op Lloret de Mar. Wij durven onze handen er voor in het vuur te steken dat jij geen spijt krijgt van je vakantie en deze onvergetelijk wordt wanneer jij besluit om een vakantie te boeken naar Lloret de Mar.

Discotheek Bumpers in Lloret de Mar

Een super leuke uitgaansgelegenheid welke erg populair is onder Nederlandse jongeren. Bumpers verwelkomt ieder jaar weer tal van bekende (Nederlandse) artiesten welke jouw proberen de avond van je leven te bezorgen. Wist je overigens dat de discotheek ook een prachtige tuin heeft waar je op de zwoele zomeravonden ook heerlijk buiten kan genieten van de lekkerste beats? Iedere avond heeft zijn eigen muziek genre. Check dus voor dat je gaat wel even of de muziek smaak van de desbetreffende avond aansluit op jouw wensen.

Discotheek Colossos

Wil je een avond in een club beleven waar het muziekaanbod zéér divers is? Dan moet je zeker eens naar Discotheek Colossos. Deze discotheek is een van de grootste en bekendste clubs in Lloret de Mar en daarom is het er vaak druk. Deze club wordt altijd goed bezocht, ook onder Nederlandse jongeren. Mocht je er in een periode zitten dat er een schuimparty wordt georganiseerd in Colossos, overweeg dan zeker om deze te bezoeken. Deze avonden zijn onvergetelijk als je het ons vraagt. Wist je overigens dat er in de club Colossos plaats is voor maar liefst 2500 (!) man? Grote kans dat jij hier een leuke boy of girl aan de haak slaat op een heerlijke zuipavond in deze prachtige discotheek.

Discotheek St. Trop in Lloret de Mar

Een club welke ruimte bied aan 3000(!) man? Dat is club St. Trop, het is een echte place to be als je in Lloret de Mar op vakantie bent en van een leuke club houd waar jij tijdens de nachtelijke uurtjes kan vertoeven. Deze discotheek is overigens het gehele jaar open in tegenstelling tot andere clubs in deze Spaanse badplaats. In deze club wordt daarnaast veel gebruik gemaakt van lasers en andere discolichten welke zorgen voor een gave sfeer. De lichtshows gaan namelijk gepaard met beats van bekende nationale en internationale DJ’s. En, als tipje van de sluier: breng ook een bezoek aan het dakterras van deze club, daar krijg je geen spijt van.

De strip van Lloret de Mar

De strip van Lloret de Mar is wereld beroemd en vele mensen zijn er al geweest. De strip, ook wel de bar street genoemd is de hoofdstraat van het centrum. Alle clubs en discotheken zitten gevestigd aan deze strip en er is echt voor ieder wat wils. Van lekkere restaurantjes tot gezellige kroegen en bars. De jeugd trekt vaak naar discotheken en clubs toe waar er ook zat van de vinden zijn. Muziek komt uit iedere hoek wanneer jij over de strip loopt. Jongeren uit heel Europa komen naar deze strip om te genieten van het uitgaansleven.

Alcohol leeftijd Spanje Lloret de Mar

De wettelijke leeftijd om alcohol te consumeren in Spanje, inclusief Lloret de Mar, is 18 jaar. Dit betekent dat personen van 18 jaar en ouder legaal alcohol mogen kopen en consumeren in bars, clubs en andere horecagelegenheden. Het is belangrijk om deze wetgeving te respecteren en verantwoordelijk om te gaan met alcohol, vooral gezien het levendige nachtleven van Lloret de Mar. Horecagelegenheden kunnen vragen om identificatie om de leeftijd van klanten te controleren voordat ze alcohol verkopen.

Inhoudsopgave

Beste aanbiedingen

Lees ook eens

Scroll naar boven