Uitgaan in Mallorca (Spanje), dit zijn onze tips!

Uitgaan in Mallorca is een regelrechte aanrader. Sta jij op het punt om samen met je vrienden op vakantie te gaan naar Mallorca? Of is de vakantie wellicht al geboekt? Dan doe je er goed aan om verder te lezen. De ene gaat richting het Spaanse eiland Mallorca om lekker te zonnen, de ander gaat voor de Spaanse natuur en dorpjes maar de meeste (vooral jongeren) gaan voor nachtleven richting Mallorca. Daar juist veel Nederlandse jongeren vakanties boeken richting Mallorca om te feesten gaan wij verder in op het uitgaansleven in Mallorca.

Clubs en discotheken zijn er maar genoeg op Mallorca. Je vindt deze o.a. in Playa de Palma, El Arenal en in Magaluf waarbij de laatstgenoemde zich meer richt op Engelse toeristen. El Arenal en Playa de palma richten zich weer wat meer op Duitse en Nederlandse jongeren. Als jij dus met je vriendengroep wil uitgaan op Mallorca, doe je er goed aan om richting El Arenal of Playa de palma te gaan.

Clubs Mallorca El Arenal

Onder de Nederlandse jongeren is de plaats El Arenal op Mallorca een van de bekendste. Deze plaats is wereldberoemd en staat bekend om zijn geweldige party locaties waar jij tot in de nachtelijke uurtjes kan vertoeven. Veel clubs welke zich bevinden in El Arenal bieden ook Nederlandse artiesten aan. De meeste clubs tref je in El Arenal aan de boulevard en alles is gecentraliseerd. Als je dus eenmaal in het uitgaansgebied terecht bent gekomen, dan zit alles bij elkaar en kan je van club naar club verkassen.

Daarnaast is het ook leuk dat deze plaats aan het strand ligt. Overdag kan je, wanneer je een hotel hebt geboekt in de regio, eerst vertoeven op het strand. Vervolgens kan je je opfrissen om vervolgens aan dezelfde boulevard in de avond uurtjes de kroegen / clubs af te gaan. Wist je overigens dat het nuttigen van een alcoholisch drankje niet is toegestaan op het strand in El Arenal? De handhaving hierop is beperkt, maar op openbare weg is het niet toegestaan.

Club NL Mallorca

We beginnen maar direct met een van de populairste clubs die Mallorca rijk is namelijk CLUB NL. Dit is echt de place to be voor Nederlandse jongeren. In deze club kunnen ongeveer 500 man en er kan hier de hele avond gedanst en gehost worden op de bekendste platen van het moment. Deze club ligt tevens in het midden van het uitgaanscentrum. De deuren sluiten daarnaast ook pas om 05:00 uur in de ochtend. Je kan samen met je vrienden en vriendinnen dus los gaan tot in de late uurtjes.

Hier worden diverse muziek stijlen gedraaid en er komen altijd bekende Nederlandse artiesten. Zo is Valerio er al eens geweest en ook komt regelmatig Vato Gonzalez plaatjes draaien. Club NL is dus, zeker als Nederlander, zeker een bezoekje waard en wij beloven je dat je er geen spijt van zal krijgen.

Disco bar 538 op Mallorca

Dit is een populaire discotheek op Mallorca onder jongeren en is te vinden aan de wereldberoemde boulevard van deze Spaanse badplaats. Deze discotheek biedt ruimte aan zo’n 400 gasten en je kan lekker los gaan tot in de late uurtjes. Deze club is namelijk geopend tot 06:00 uur in de ochtend. Deze club zit in het hoogseizoen iedere avond weer goed vol en er worden volop Nederlandse nummers gedraaid die iedereen kent.

Houd er wel rekening mee dat de discotheek relatief gezien wat kleiner is. Op avonden in het hoogseizoen is het hier dus al snel vol. Zorg dus dat je op tijd bent wanneer je een bezoek brengt aan Disco bar 538 op Mallorca om rijen of zelfs geen toegang te voorkomen.

Heeren van Amstel Mallorca

Dit is een echt Hollands feestcafé en je besteld je drankjes in deze kroeg ook gewoon in het Nederlands want het personeel dat er werkt is ook Nederlands. Klaar met Spaans of Engels praten? Breng dan zeker een bezoekje aan dit feestcafé.

Met een ruime keuze aan drankjes, heerlijk eten en live entertainment is Heeren van Amstel de perfecte plek om te ontspannen, te genieten en nieuwe mensen te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen middag aan het strand, een bruisende avond uit of gewoon wilt genieten van de prachtige zonsondergangen van Mallorca, Heeren van Amstel heeft voor elk wat wils.

Bij veel reisorganisaties is de Heeren van Amstel een van de stamkroegen. Ga je met een reisorganisatie richting El Arenal, dan zal je dus zeker een bezoek brengen aan deze kroeg. Daarnaast is het ook zo dat er vaak elke week in het hoogseizoen een Nederlandse DJ plaats neemt achter de draaitafels.

Megapark Mallorca: grootste discotheek

Je hebt er vast al eens over gehoord van je vrienden of vriendinnen. Megapark in Mallorca is de place to be en daar moet je ECHT een keer langs gaan. Dit is namelijk de grootste discotheek van heel Mallorca en is erg populair onder Nederlandse én Duitse jongeren. Het is een waar bierfeest en je kan er zowel overdag als in de avond terecht voor het nuttigen van een drankje.

Megapark is voorzien van de MegArena, dat is de grote feestzaal met een oppervlakte van meer dan 3000 m2. Kortom, ruimte zat om de boel goed op stelten te zetten. Elke avond is er in deze club weer een andere DJ welke zorgt voor de beste beats. De feestzaal is iedere dag geopend vanaf 22:00 uur en ook hier kan je weer tot de nachtelijke uurtjes doorgaan. We willen je een kleine tip geven, breng voor 0:00 uur een bezoekje, je profiteert dan vaak van een actie. Zo krijg je soms een gratis drankje of een bepaalde korting.

Feestcafé Shooters El Arenal

Wil jij een avond vertoeven in een club met voornamelijk alleen maar Nederlanders? Zoek dan niet verder en ga naar Feestcafe Shooters in El Arenal. Dit café biedt ruimte aan ongeveer 1000 feestvierders en je kan los gaan op diverse soorten muziek. Dit café is geopend vanaf 21:00 uur en je kan doorgaan tot 05:00 uur in de morgen. Ze serveren heerlijke drankjes uit, van wijn tot bier en van shotjes tot de meest exotische drankjes, niets is te gek bij de Shooters.

Vaak heb je hier stuntprijzen voor cocktails en shotjes. Ook worden er op de boulevard vaak leuke acties uitgedeeld door proppers die er voor willen zorgen dat jij in de avond naar Feestcafé Shooters gaat.

Breng een bezoekje aan de Boulevard van Mallorca

De boulevard van Mallorca biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Of je nu wandelt, fietst of gewoon geniet van een drankje op een terras, het panoramische zicht op de azuurblauwe zee en de kustlijn is onvergetelijk. De boulevard is levendig en bruisend, met talloze restaurants, cafés en winkels langs de promenade. Het is de perfecte plek om te genieten van een ontspannen wandeling terwijl je geniet van de lokale cultuur en sfeer.

Inhoudsopgave

Beste aanbiedingen

Lees ook eens

Scroll naar boven